|
Действительно... |
| Гость | Отправлено: 07.05.11 17:40 | |
| Такий хід подій можливий, але скоріш за все у вас несприйняття до якогось з компонентів. Попробуйте припинити використання, а через деякий час (приблизно місяць) попробуйте знову. Але не всі засоби зразу!!!
Взагалі, якщо ви купляєте нові засоби (це стосується не тільки торгової марки Мері Кей, а і інших), не наносьте їх побільше і почастіше. Все треба робити поступово!!! Сьогодні попробували, а завтра чекаєте реакції. Якщо нема, застосовуєте знову і знову робите паузу і тільки після цього користуватися по заявленню інструкції. Хоча алергічна реакція має властивість накопичаватися і вилазити неодразу, то тоді єдиний вихід - звернутися до косультанта і повернути гроші. Вона зобов"язана це зробити.
Нажаль на теперішній час побільшало алергічних реакцій, не тільки на косметичні засоби, але це вина зовнішнього середовища і продуктів харчування!!! |
| | | |
|
| Гость | Отправлено: 13.05.11 18:57 | |
|  Здравствуйте,дорогие и милые девушки!!!  Кто хочет узнать больше о косметике MARY KAY И ДАЖЕ БОЛЬШЕЕ приобрести себе любимой такое чюдо,пишите по адрессу:  natusik2211@ukr.net
 или звоните по номеру: 0994601611!!!!!
 Доставка за мой счет!!!!!"урпочта","новапочта"
 Проконсультирую по любому вопросу!!!! |
| | | |
|
| Гость | Отправлено: 14.05.11 14:24 | |
| С удовольствием проконсультирую по любому вопросу о продукции и карьере "Мэри Кэй".
Обращайтесь 095-288-222-9
пишите nataliya.chasnyk@mail.ru
Наталия,консультант по красоте "Мэри Кэй"
Доставка в любой город Украины и по Киеву за мой счет |
| | | |
|
| Гость | Отправлено: 26.06.11 14:41 | |
| |
| | | |
|
| Наталия МК | Отправлено: 03.07.11 17:57 | |

103 сообщений
          | С удовольствием проконсультирую по любому вопросу о продукции и карьере "Мэри Кэй".Всегда к вашим услугам.
 Звоните: 095-288-222-9
 пишите: nataliya.chasnyk@mail.ru
 Доставка в любой город Украины и по Киеву за мой счет /Не ждите чуда! Чудите сами!/
|
| | |
|
| Гость | Отправлено: 21.07.11 16:25 | |
| Отличная косметика, пользуюсь недавно, но результат на лицо!)) |
| | | |
|
| Гость | Отправлено: 18.08.11 12:14 | |
|  Здравствуйте,дорогие и милые девушки!!!  Кто хочет узнать больше о косметике MARY KAY И ДАЖЕ БОЛЬШЕЕ приобрести себе любимой такое чюдо,пишите по адрессу:  natusik2211@ukr.net или звоните по номеру:  0994601611!!!!!  Доставка за мой счет!!!!!"урпочта","новая почта"  Проконсультирую по любому вопросу!!!! |
| | | |
|
| Наталия МК | Отправлено: 05.09.11 21:40 | |

103 сообщений
          | С удовольствием проконсультирую по любому вопросу о продукции и карьере "Мэри Кэй".
Обращайтесь 095-288-222-9
пишите nataliya.chasnyk@mail.ru
Доставка в любой город Украины и по Киеву за мой счет /Не ждите чуда! Чудите сами!/
|
| | |
|
| Гость | Отправлено: 15.09.11 11:10 | |
| |
| | | |
|
| Наталия МК | Отправлено: 17.09.11 12:42 | |

103 сообщений
          | С удовольствием проконсультирую по любому вопросу о продукции и карьере "Мэри Кэй".Всегда к вашим услугам.
Звоните: 095-288-222-9
пишите: nataliya.chasnyk@mail.ru
|
| | |
|